Söndag igen

Helgerna går ju hemskt fort, redan söndag igen!

Helgen har varit bra iallafall, gårdagen tillbringades tillsammans med Rickard A och Rickard A. En liten roadtrip blev det, vi åkte runt bland vänner och bekanta och fikade! Kändes ju lite jobbigt efteråt med alla bullar och glass man klämt i sig, men trevligt var det iallafall! För att fortsätta i samma hälsosamma anda drog vi ihop en liten grabbkväll (jajjemän, jag fick vara med!) med öl, chips och nötter!

Idag har vi varit på visning igen. Undrar hur mäklarna gör för att få bilderna att se så bra ut när verkligheten visar något helt annat? Förmodligen photoshop i detta fallet... Iallafall återvände vi hemåt husvagnslägenheten igen, utan att ha hittat drömstället. Köpte med oss lite käk från Wok & Co, alltid lika gott, men något som kan få en att tappa matlusten är att titta ut genom sitt köksfönster och se grannen stå i sin lägenhet och byta om, uhh, hårigt bröst mitt i maten, inte trevligt!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja du mäklare och deras foton. Värsta är väl att deras bilder ofta är tagna med vidvinkel och ser betydligt bredare ut. Jag vet ingen mäklare som använder photoshop...

2010-05-18 @ 19:34:22
URL: http://tanthanna.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0