Ett helt vanligt blogginlägg

Mycket handlar om snö just nu, inrasade tak, oplogade vägar, insnöade pensionärer osv. Jag gillar verkligen snö och en riktig vinter men nu kanske det börjar bli lite mycket, eller?

Har inrett ett litet kontor här i husvagnslägenheten, ganska fint, men man kan inte "gå in" för det är liksom i en garderob, man måste stå vid datorn alt. ha en barstol eller liknande att sitta på... Funkar bra och det är svårt att sprida ut papper på skrivbordet eftersom det inte finns något!

Min bror var här nyss, han är väldigt bra att umgås med om man vill ha lite roligt, skrattade så jag fick ont i magen, härligt!

Sist men inte minst har jag funderat på alla "medelhavsinspirerade" maträtter, man kan laga en helt vanlig köttfärssås och slänga i lite oliver, vips så har man en medelhavssås till pastan! Skojjigt?





Compact living!


Ska göra ett nytt försök!

Den här stackars bloggen blir lätt lite eftersatt, inte för att jag har så hemskt mycket att göra att jag inte hinner,utan mest för att jag inte kommer på nåt vettigt att skriva som någon kan tänkas vilja läsa...

Det har hänt ganska mycket i mitt liv de senaste månaderna, nytt jobb och ny lägenhet i nygammal stad. Är alltså tillbaka i hemtrakterna och har börjat jobba på sjukhuset här. Har inte bott i Jönköping tidigare, bara Mullsjö och Huskvarna, men vi trivs riktigt bra! Har flyttat in i en liten lägenhet, även kallad "husvagnen" (54kv är mindre än 90kv om man säger så... )I vilket fall är det jätteskönt att ha familj och vänner (även om jag saknar mina trollisvänner nu istället :( ) i närheten, bara en sån sak som shoppingrunda efter jobbet tillsammans med mamma, granne med lillebror och på plats hos pappa inom 20min! Riktigt skönt!

Träffade en kär vän häromdagen, känns så bra när man kan prata med varandra som om vi sågs förra veckan, när det i själva verket var flera år sedan!

Nu är det läggedags, läser en bra bok som jag längtar efter att få lägga mej och läsa!

RSS 2.0