Nördarna

Sista gången för mej att träffa mitt lilla måndagsgäng, kommer sakna mina fotonördskamrater faktiskt!
Har inte blivit så mycket fotande för min del den senaste tiden, lite pga ett litet objektivhaveri som mina kära husdjur lyckades åstakomma. Har ett annat, lite osmidigt, objektiv att använda till jag har bestämt mej för vad jag ska ersätta det gamla med. Får bli en tur till favoritaffären i Bankeryd till helgen!
Håller på att planera, en vad jag hoppas komma bli, rolig dag tillsammans med våra oumbärliga vänner och fd bröllopsvärdar, lite pyssel att få sakerna till att klaffa, men vad roligt det är att planera!

Har upptäckt att jag och maken äter rätt mycket sushi. Har även upptäck att det blir rätt dyrt! Testade därför att tillverka egen maki, de blev ganska fina tycker jag, men de smakade inte lika bra som Ichibans... Får testa en annan sjögrässort nästa gång!


Saker jag gillar att äta till kvällsmat

Förutom te och macka förstås... Gillar verligen rå blomkål med salladskrydda, brytbönor på burk, makrill i tomatsås, majs, riskakor med pizzasmak, avokado med lite salt. Finns annat som är gott också förstås, men detta är bra när man inte orkar laga nåt!  Ska nog gå och koka till en majskolv...

En liten fundering...

Har funderat på en sak. Folk pratar om att hitta sej själva, jag undrar hur man gör? Var letar man, hur vet man att man hittat sej själv och inte någon annan, och framförallt hur vet man att man varit borta överhuvudtaget?
 Är det liksom: "Ah, där är jag ju, under soffan har jag gömt mej hela tiden" eller hur funkar det? Nån som kan hjälpa en borttappad (eller upphittad, eller helt närvarande själ) med det här resonemanget?

 

Hm, är detta jag eller nån helt annan?

RSS 2.0