Te utan mjölk!

Få saker gör mej så extremt irriterad som när man sett fram emot en kopp te, och mjölken är slut! Ett utbrott senare sitter jag här med både mjölk och en chokladkaka! Tack maken!

Nytt efternamn!

Tränar förfullt på min nya namnteckning, får inte riktigt till det! Inte så att jag har nåt problem med mitt nya efternamn, det är bara det att det är svårt att skriva det snyggt!

För de som inte förstått det så var vårt bröllop helt fantastiskt, dagen kunde inte på något sätt blivit bättre! Våra värdar Ninna, Jonas och Rickard gjorde ett toppenjobb, de har lagt ner massor med energi på att hjälpa oss med vår dag!
Bröllopsresan till Skottland var inte så tokig den heller! Hade hyrt en bil som fanns redo att hämta upp på flygplatsen i Prestwick utanför Glasgow, sedan var det bara att tuta och köra! Hotell, slott och BB hade vi bokat och betalat i Sverige, klockrent. Skottland är verkligen ett vackert land med väldigt trevliga människor, hoppas att jag snart är där igen.
I Lördags var vi på bröllop igen, det tredje för oss denna sommar, fjärde om man räknar med vårt eget. Nu var det Johan och Pia som gick till prästen, fin vigsel, rolig fest och ett förälskat brudpar!
Så efter tre härliga semesterveckor är vi på plats i Trollhättan igen, skönt att ha sina grejor och sin sköna säng men vi saknar ju vännerna och familjen i Jönköping...


Var finns kusbevakningen när man behöver dem som bäst?

Var ute på en lite gemytlig och romantisk båttur tillsammans med nyblivne maken! Allt var frid och fröjd och vi skulle precis styra in mot land till bästa svampstället! Plötsligt börjar motorn på båten låta lite konstigt, gå lite trögt, för att tillsist stanna helt! Maken gör ett par försök att få igång den igen, men icke. Jaja, tur man är van att ro lite säger jag och sätter mej tillrätta vi årorna och tar ett par rejäla tag hemåt igen.  Vädret är strålande, en riktigt härlig höstdag, vad gör det att motorn gått sönder när man är nygift och har semster? Men då händer något, helt oväntat går ena åran av. Där sitter vi som två fåntrattar och tittar på varandra, och på den lilla årstumpen som guppar väg i sakta mak. Motorn ger inte något liv i från sej och att ro med en åra är lite svårt eftersom man bara kommer runt, runt...
Långsamt, långsamt driver vi mot land, dessvärre fel sida av sjön, men mot en liten stuga där vi förankrar båten, svär ett par ramsor och tackar högre makter att mobiltelefonen iallafall fungerar!

RSS 2.0