En dag i kärlekens tecken..typ

Hämtat klänning (den sitter som en smäck), shoppat presentkort (i affären där jag gjorde bort mej för en vecka sedan), shoppat löshår, (eh, jo  faktiskt sant), ätit sushi (inte på långa vägar lika god som Icibans), inhandlat STORA mängder rött vin, vitt vin, bubblande vin.... Solat solarie (fick några fräknar som försvann efter fem minuter, nu lika blek som innan), köpt chips, chips och chips samt fikat hos Elvira. Möte hos Mr Anderson och tillsist farmors omelett... Nu ska jag iallafall sova!

Var tog sommaren vägen?

Känns som om sommaren inte riktigt kom i gång i år... Och nu känns det som att den är slut, redan innan den började!

Om jag skulle sammanfatta de senaste månaderna med två ord så skulle det bli "jobb" och "bilåkning", för det är vad jag har ägnat den här såkallade sommaren åt. Har åkt från Trollhättan otaliga gånger för att bröllopsplanera på hemmaplan, Funderade ett ögonblick på hur många liter bensin vi förbrukat och därmed hur mycket det kostat.... lämnade de funderingarna snabbt om vi säger så! Jobba gillar jag ju, men det blir lite för mycket av det goda, så när jag ÄNTLIGEN fick semester i fredags var med lätta steg jag lämnade Norra Älvsborgs Sjukhus för tre veckors ledighet!! Har nu flyttat in i farmor och farfars gästhus, skönt att vara på "hemmaplan".

Idag har det varit riktigt härligt sensommarväder, jag och Ninna har t.om. badat! Har även hunnit med två båtturer, svampplockning, och en rejäl cykeltur.

Nästkommande vecka kommer tillbringas med att göra det sista inför bröllopet, lite småpyssel som ska ordnas med, skönt att det mesta är klart, och roligt att det bara är några dagar kvar till vi blir herr och fru!

Har såklart fotat lite, här kommer några smakprov:



Man blir skojjig av att suga- istället för att blåsa såpbubblor...



Midsommar: att skölja jorgubbar i kolsyrat vatten blir en bubblig historia!



Rapsfält utanför Vara.



Rickard som sjökapten!



Ostkaka till 90 pers innebär 70 liter mjölk och två heldagar i köket , kan vara bra att veta!



Även ett riktigt sjysst förkläde och piffigt huckle är viktigt!

RSS 2.0