Goda grannar del 2

Eftersom Rickard är sjukligt förtjust i att dammsuga och klippa gräs, så är han löjligt glad över att ha en gräsmatta (först klippa, sedan dammsuga upp gräs som följer med fötterna in)! Vi har inte skaffat oss en egen gräsklippare ännu, eftersom det finns att låna sådana som tillhör hyresföreningen.
Sagt och gjort, Rickard hittade en gräsklippare, en herderlig gammal handjagare, som stått lutad mot förådsväggen i några dagar och antog att det måste vara en av dessa låneklippare. Han börjar glatt att klippa, och fint som bara den blir det. När framsidan nästan är helt färdig märker han att han är iakttagen, mycket riktigt så står granntanten (inte hon med vindspelen) och tittar lite surt på honom, gräsmattan och framförallt gräsklipparen.  
Det visar sig att klipparen inte alls är någon låneklippare, utan tillhör tanten, och hon verkar inte alls vara intresserad av att låna ut den till några gräsklipparlösa ynglingar, trots att maken ber om ursäkt och förklarar situationen. Hon påpekar mycket tydligt att "Ni får faktiskt ta och skaffa en egen". Kanske inte det bästa sättet att skaffa pluspoäng hos grannarna.
Situationen blev ju inte mycket bättre av att katten Måns, några dagar innan gräsklippar incidenten, slet sig från sitt koppel och sprang raka vägen i till just gräsklippartanten, varpå hon förklarade att hon inte uppskattade att ha kattbesök och att just den här katten (min innekatt Måns) faktiskt brukar vara inne hos henne och gömma sig under sängen. Kan ju säga att det inte var helt lätt att försöka förklara att våra katter är innekatter och inte är ute och springer på egen hand...

Kommentarer
Postat av: Ninna

haha, så Månsan smiter ut på dagarna när ni är på jobbet och besöker sura tanter!! Heja Måns!!!

2010-05-11 @ 21:57:53
Postat av: Josefine

Moment 22, typ... :)

2010-05-12 @ 08:41:55
URL: http://josefinevill.bloggagratis.se
Postat av: Lindabindasenkvist

Haha...ni kan då konsten att göra er populära!!

2010-05-14 @ 13:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0