Torra kläder!


Våren har kommit till Lerhagen! Vitsipporna växer så det knakar, gruset snart bortsopat, fåglarna kvittrar till det mörknar och sist men inte minst så är torkvindan uppsatt!
Just det här med torkvindan känns extra bra, har inte haft möjlighet att hänga tvätt ute på flera år eftersom vi bott i lägenhet på andra våningen, men nu när vi till och med har en egen liten gräsplätt så är det andra förutsättningar! Iallafall så kom maken hem igår med en torkvinda (var han hittat den, eller vilken trädgård han har stulit den låter jag bero så länge...) hursomhelst hade han med sig ett spett också, med vilket han började skapa ett lämplig hål att förankra denna torkvinda i. Visste inte att vi bodde på ett berg med typ två cm jord på...men det gjorde vi visst så det blev ett antal hål i den fina gräsmattan (mossmattan för att vara korrekt) innan den stackars vindan kom på plats.
Nästa problem var att fälla upp eländet, inte helt enkelt eftersom någon mindre förutseende snurrat ihop den på ett käckt sätt, troligtvis för att förvara den på ett inte så platskrävande sätt. Ett antal svordomar och klämda fingrar senare så var den iallafall uppfälld, men dock så hängde ju de stackars linorna på ett mindre tilltalande sätt, försökte lösa detta problem med några spanska råbandsknopar eller vad det kallas. Nu är den iallafall på plats, sitter stadigt och man skulle nog kunna hänga kläder på den. OM man bara hade haft klädnypor...


Kommentarer
Postat av: Anonym

den bara stog där och väntade på mig

2010-04-16 @ 19:33:33
Postat av: Josefine

ni är ena riktiga sköningar!

2010-04-16 @ 21:58:37
URL: http://josefinevill.bloggagratis.se
Postat av: Ninna

håller med Josefine!

2010-04-29 @ 21:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0